Fritidshandläggare - Fritid och folkhälsa
Hylte:2018:17

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Fritid i Hylte kommun

Att människor har en aktiv och meningsfull fritid är mycket viktigt för folkhälsan. Verksamhetens uppdrag är att genom ekonomiska bidrag, administrativa insatser och en stor dos engagemang främja ett rikt föreningsliv och övriga goda initiativ.

Arbetsuppgifter
Som fritidshandläggare ansvarar du för att administrera och utveckla de uppdrag och aktiviteter som berör fritid och föreningsliv inom Hylte kommun. Som exempel gäller det föreningskontakter, föreningsbidrag, bokningar av idrottsanläggningar, underlag för politiska beslut, samordning och planering av fritidsaktiviteter samt administration och nätverkande kopplat till området. Omvärldbevakning och utveckling är viktigt och ingår som en naturlig del inom alla områden.


Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete och handläggning, gärna inom föreningsliv eller offentlig sektor. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom något administrativt område såsom ekonomi, personal eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är en van datoranvändare och har lätt för att arbeta i och lära dig olika program och system. Du behöver vara trygg i kontakten med föreningsrepresentanter och övriga så det är positivt med erfarenhet av att hålla möten och tala inför grupp.


Körkort är inget absolut krav men ett stort plus.

Profil:
Vi söker dig som är driven och van att arbeta självständigt med goda resultat. Du har en utmärkt förmåga att utveckla, planera, strukturera och administrera samt ett gott bemötande. Detaljerna är viktiga för dig men du ser också till helheten i uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning

100 % Arbetstiden är mestadels förlagd dagtid, kvällstid endast vid behov.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-02-18

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef 0345-180 42

 

Fackförbundet Vision, Malin Sinanaj, malin.sinanaj@hylte.se


Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf