Hem- och konsumentkunskaps till Örnaskolan
Hylte:2018:92

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och lärorikt uppdrag! Vi arbetar med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och för att kunna fortsätta sin resa mot vuxenlivet.


På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges en möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Som ett led i detta ingår bland annat en stor digital satsning under 3 år och kollegiallt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi från och med hösten har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas vidare!   

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag kommer du att undervisa i Hem- och konsumentkunskap och ansvarar för att planera, följa upp och utvärdera ditt arbete. Du kommer att arbeta nära övriga lärare och annan personal i ett engagerat arbetslag. Som lärare planerar och stödjer du elevens lärande tillsammans med arbetslaget. Du tar tillsammans med arbetslaget ansvar för utveckling och genomförande av verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i Hem- och konsumentkunskap årskurs 7-9.


Vi ser också att du vill vara delaktig i att utveckla Örnaskolans verksamhet, samt känner dig väl förtrogen med uppdraget som lärare där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har egenskaper som innefattar tydlighet, struktur och kreativitet för att främja elevernas lärande. Dessutom är du en god ledare i klassrummet som ser sig som en ”lagspelare”.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-05-31

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718120

Biträdande Rektor Maths Salo:0733-718366

Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition:0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf