Laholm:2017:227

Undersköterska till Hemtjänsten i Laholms kommun


Nu har du chansen att söka som Undersköterska till hemtjänst Mitt:

Arbetsuppgifter
Arbetet inom hemtjänsten innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi är ett glatt gäng som arbetar utforskande i utförandet av våra arbetsuppgifter för att skapa en hemtjänst med brukarinflytande genom arbetsglädje och nyfikenhet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu dig som är positiv och nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss.
Arbetet som undersköterska sker i ett nära samarbete med brukarna och det är viktigt att du är lyhörd, har respekt, är ansvarsfull och kan anpassa ditt arbete efter olika brukares behov i olika situationer.
För att klara av arbetet i hemtjänsten krävs körkort B.

Meriterande
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och förmågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där självständighet, samarbetsförmåga, och flexibilitet är viktigt eftersom vi vill utvecklas för att skapa Sveriges bästa hemtjänst.
God datavana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Vi arbetar med årsarbetstid och önskad sysselsättningsgrad.

Ange i ansökan om du vill arbeta heltid eller ifall annan sysselsättningsgrad önskas.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Petra Gillberg Enhetschef 0430-15694, 0725-223 438

 

Fackliga upplysningar

Kommunal i Laholm, 043015326


Sista ansökningsdag
2017-09-15

Övriga upplysningar

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf