Förskollärare till Sörgården
Hylte:2017:199

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Som förskolepersonal i Hylte kommun kommer du få kompetensutveckling i kollegialt lärande inom ämnena trygga relationer, lek och kommunikation.  Vi startar även upp aktionsforskning i samarbete med Högskolan i Halmstad vilket kommer involvera all personal i förskolan. Förskolorna arbetar även aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt.

 

Sörgårdens förskola
Sörgårdens förskola utvecklar sin verksamhet och söker därför fler förskollärare som vill vara med och göra skillnad för våra barn. Förskolan är en mångkulturell förskola som ligger centralt belägen i Hyltebruk. Här låter vi barnens nyfikenhet, glädje och kreativitet vara i centrum. Vi har tre integrationsvärdar anställda som språkstöd i verksamheten. Med vår stora fina utegård och närhet till naturen är utevistelsen en viktig del i vår verksamhet.

 

Tillsammans skapar vi en bra förskola!

Vi växer så det knakar och söker därför fler förskollärare vill vara med att utveckla verksamheten. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi ser medledarskap som en viktig del av utvecklingsarbetet. Att arbeta på Sörgården innebär att du med dina kollegor kommer planera och delta i, samt utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du kommer arbeta i ett större arbetslag (10 pedagoger) med gemensamt ansvar för helheten på din enhet men vara knuten till en mindre barngrupp på 10-11 barn på 1-3 årsavdelningen eller 12-14 barn på 4-5 årsavdelningen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller har påbörjat den. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Då rollen bygger på nära samarbete mellan förskolechef, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål.  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Att du har intresse eller erfarenhet av IKT och digitalitering ser vi som meriterande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

3 Förskollärare 100% tillsvidare

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2017-10-29

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Annika Karlsson, Förskolechef, 0345-182 30
Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp.:0345-181 42
Kommunal exp.: 0345-181 95

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan 


Visa annons som pdf