Förskollärare till Sörgården
Hylte:2018:9

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Som förskolepersonal i Hylte kommun kommer du få kompetensutveckling i dels deltagandet av forskningscirklar i samarbete med Högskolan i Halmstad samt i kollegialt lärande inom ämnena trygga relationer, lek och kommunikation. Denna utbildning kommer all förskolepersonal att delta i. Förskolorna arbetar även aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt.

 

Sörgårdens förskola

Förskolan ligger centralt belägen i Hyltebruks kärna. Här låter vi barnens nyfikenhet och kreativitet spira, vi utmanar barnens tankar och ställer deras fantasier och teorier mot varandra. Arbetet med språkutveckling är något vi lägger stor vikt på för att uppmuntra barnens nyfikenhet och intresse för såväl språk som den skriftspråkliga världen. Med naturen som närhet prioriterar vi utevistelser för att förbättra barnens hälsa och pedagogiska utveckling. Som förskollärare på Sörgården har Du det ärofyllda uppdraget att ge barnen de verktygen som de behöver för att senare klara av den framtida skolgången. 

 

Tillsammans skapar vi en bra förskola!

På Sörgården kommer du ges möjlighet att vara med och påverka och du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans med dina kollegor ansvarar för helheten på förskolan. Att vara förskollärare på Sörgården innebär att du med dina kollegor kommer planera och delta i, samt utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.

 

Hylte kommun har bra personalförmåner med bland annat halv karensdag, rätt till heltid och friskvårdsbidrag.

 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.
Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha frmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet är inget måste, du som nyexaminerad är lika välkommen!

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag

1 mars eller överenskommelse

 

Sista ansökningsdag
2018-02-13

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Annika Karlsson, Förskolechef, 0345-182 30
Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp.:0345-181 42
Kommunal exp.: 0345-181 95


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf