Specialpedagog
Hylte:2018:13

Kråkbergsskolan söker specialpedagog till nybyggd skola i Hylte tätort!


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 

Kråkbergsskolan
Kråkbergsskolan är ett låg – och mellanstadium i Hylte tätort. Vi har under läsåret startat upp med en helt nybyggd skola och helt ny utemiljö vilket ger spännande möjligheter att utveckla skolan.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en specialpedagog som brinner för att skapa en god lärmiljö för eleverna och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten.

 

Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev.

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Kråkbergsskolan har Du har möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Det finns även en unik möjlighet för dig som är utbildad lärare att söka tjänsten och vidareutbilda dig till specialpedagog parallellt med uppdraget.

Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser också gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-02-16

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Michael Assarsson, rektor, 072-981 83 83
Lissi Pedersen, bitr rektor, 073-371 83 47

Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011                                                                      

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansöka

 


 


Visa annons som pdf