Laholm:2018:14

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Lärare, förskollärare grundsärskolan i Laholms kommun


I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapssultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Vi är en skola där goda relationer mellan vuxna och barn ses som en grundförutsättning för elevernas utveckling och lärande. Vi ser varje elevs erfarenheter och kunskaper som en tillgång och något som berikar oss alla. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, god tillgång av digitala verktyg, en lärmiljö där misstag välkomnas som en möjlighet för lärandet samt att elevernas delaktighet prioriteras. Vi söker nu under våren 2018 1-2 lärare till grundsärskolan.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i grundsärskolan åk 1–9.

Du kommer att arbeta med elever i åk 7–9 samt individuella programmet i gymnasiesärskolan, och som förskollärare är tjänsten placerad i åk 1–6 grundsärskolan. Som lärare arbetar du nära eleven, ansvarar för pedagogisk planering, individuell utvecklingsplan, skriftliga omdömen och betyg samt för utvecklingssamtalen. Du kommer också att vara med och dela på ansvaret för den dagliga dokumentationen och den kontinuerliga kontakten med vårdnadshavarna.

http://sarskolanlaholmskommun.se/

 

Kvalifikationer

Du ska ha lärar-/förskollärar- legitimation med behörighet i något/några av ämnena MA/NO/BL/IDH/HKK med speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning.

 

Vi fäster stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsterna ska du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.

 

Är du nyutexaminerad lärare/förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

Anställningsform
Heltid, tillsvidareanställning.


Tillträdesdag

Snarast, dock senast ht 2018.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rektor Anitha Tillman 0430-155 10 eller 073-022 15 80

 

Fackliga upplysningar

Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 0767-64 35 00

Anneli Landberg, Lärarnas Riksförbund, 0702-63 33 81

Sista ansökningsdag

2018-02-15

Intervjuer kommer att genomföras under v 9 och v 10


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf