Laholm:2018:16

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Lönekonsult till Personalenheten


Har du ett starkt samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning?
Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation nära förtroendevalda och kommunledning?
Vill du vara med och utveckla vår personalpolitik?


Ja, då har vi ett spännande, intressant och roligt arbete att erbjuda eftersom vi letar efter en ny, vass och nyfiken kollega!

Befattningen som lönekonsult är organisatoriskt placerad på Personalenheten inom kommunledningskontoret med personalchefen som chef. Just nu är vi inne i en spännande förändringsprocess så det kan komma att förändras.

 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som lönekonsult innebär att du arbetar självständigt inom aktuella löneavtalsområden med löneadministration, konsulterar och stödjer chefer, medarbetare och förtroendevalda i förekommande löne- och arvodesfrågor. Du planerar och organiserar det egna arbetet med arbetsgruppen och övriga på personalenheten.

Kvalifikationer
Du har KY-utbildning inom lön, annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Kanske har du tagit några högskolekurser inom personal-/HR-området alternativt IT som kan vara till nytta i detta arbete.
Vi söker dig som, helst, har några års erfarenhet av operativt arbete med lönehantering där du tolkat kollektivavtal.


För att lyckas med arbetet är du bra på att skapa goda och förtroendegivande relationer. Med hög servicekänsla och tydlighet och pedagogisk förmåga kommunicerar du lönerelaterade frågor. Arbetssättet är både lösningsinriktad och konsultativt.

Ditt arbetssätt är i övrigt strukturerat och välplanerat, inriktat på samarbete och dialog. Du arbetar förebyggande, vågar testa nya idéer, är nyfiken och modig samtidigt som du har hög kvalitet på utfört arbete. Som person är du stabil med båda fötterna på jorden där du visar på gott omdöme vid hög arbetspress.
Du behöver också vara intresserad av IT och vilka möjligheter det kan ge för att utveckla och förenkla ditt och andra användares arbete. Du ska också ha goda kunskaper i Officepaketet. Vi använder löne- och HR-systemet Heroma varför vi ser det som meriterande om du använt det systemet.

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Pernilla Lennström, Personalchef, 0430-15212

Pernilla Ilbay, systemansvarig, 0430-15394

Jasmina Muratovic, lönekonsult/systemadministratör, 0430-15243 (nås dagligen mellan kl 10-12)

 

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2018-02-22

Intervjuer kommer att ske under vecka 10.

Till annonsförsäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

I Laholms kommun är ledorden: Glädje, Mod, Delaktighet, Engagemang och Föredöme.
Känner du igen dig i dem och beskrivningen av rollen ovan – då passar vi för varandra!

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf