Park och anläggningsarbetare
Hylte:2018:18

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en park och anläggningsarbetar till samhällsbyggnadskontoret. Arbetet som en park och anläggninsarbetare utför är viktigt för Hylte kommun, resultatet av det utförda arbetet är bland det första som kommunens invånare och besökare möter.

I tjänsten som park och anläggningsarbetare kommer du att arbeta i ett team som ansvarar för kommunens underhåll av parker, grönytor, lekplatser och bollplaner grönområden, badplatser, vandringsleder, gata med mera. I tjänsten ingår även tillsyn och underhåll av lekplatser, badplatser, vandringleder samt att du en lördag i månaden arbetar på återvinscentralen Borabo.

I tjänsten ingår det  Körning av både stora och små maskiner och även viss traktorkörning.


Kvalifikationer
Park och trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet är önskvärt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra och hantera både stora och små maskiner. I tjästen ingår att du arbetar en lördag i månaden på återviniscentralen Borabo, därför är det meriterande att du ha utbildning i ”Farligt avffal”.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt flexibilitet med förmåga att ställa om när situationen kräver.

 

För att klara av arbetet ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

 

B körkort är ett krav.

 


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vistidsanställning, 1 år med möjlighet att förlänga.

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenkommelse

Sista ansökningsdag
2018-02-21

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Anita Zukanovic,
Park-Gata och Lokalvårdschef, 0345-181 03


Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Vill du bli en av oss- tveka inte att höra av sig snarast.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 
 

 


 


Visa annons som pdf