Laholm:2018:20

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Barnskötare till Sjökulla och Sofiero förskolor, 3 tjänster


Sjökulla och Sofiero förskola är förskolor i centrala Laholm med stora inomhusytor och fantastiska utemiljöer. Utevistelse prioriteras och förskolornas gård med växtlighet uppmuntrar till lek och upptäckter som utmanar barnens färdigheter på olika sätt.

Arbetsuppgifter


En av tjänsterna kommer att vara placerade på avdelningen med de yngre barnen 1-3 år och två tjänster kommer att vara placerade på avdelning med barn i åldern 4-6 år.

 

Vi arbetar dock för gemensamt ansvar för alla barn i huset. Pedagogisk dokumentation används som ett viktigt verktyg för utveckling och lärande. Du medverkar till att utforma verksamheten och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

 

Vi arbetar ständigt för att utveckla samarbetet med föräldrarna. Vi har ett positivt förhållningsätt och bemötande och är en förebild för barnen vi möter i förskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med barnskötarutbildning och/eller längre erfarenhet av att arbeta i förskolan.

Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och ha ett medvetet förhållningssätt till dem. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument och ha god förmåga att omsätta dem i både praktik och teori. Du är en ansvarsfull person med kvalitet i fokus och kan se förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
En tjänst är en tillsvidareanställning, 75–100%.

Två tjänster är tidsbegränsade till ca 6 månaders anställning, 75–100%.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Margareta Svensson 0720019454

Sjökulla och Sofiero förskola

 

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via Laholms kommuns växel 0430-153 00

Sista ansökningsdag
20180223, rekrytering kommer att ska löpande.

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställningLogga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf