Laholm:2017:218


Undersköterska till Tangon


Tangon består av två hus, T och Z-huset. Det är fyra avdelningar med åtta brukare på varje avdelning. En avdelning är avsedd för Demenssjuka. Tjänsterna är dag och kvällstid med tjänstgöring varannan helg

Arbetsuppgifter
Arbetet inom särskilt boende innebär personlig omvårdnad och sjukvård för äldre. Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter. Din insats är viktig för varje brukare och ska bidra till en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig en stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1 (A)
eller svenska som andra språk och samhällskunskap 1(A). Demensutbildning på Gymnasial nivå eller Ky-utbildning. Arbetet som undersköterska sker i ett nära samarbete med brukarna. Det är viktigt att du är lyhörd och har respekt för brukarens behov. God datavana är något som arbetsgivaren ser som ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 75 %


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Annkathrin Hansen, Enhetschef, 0430-177 00

Fackliga upplysningar
Kommunal i Laholm, 0430-153 26


Sista ansökningsdag
2017-09-30

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf