Lokalvårdare med ronderingsansvar till Hyltebostäder
Hylte:2018:106

Bostadsstiftelsen Hyltebostäder är det allmännyttiga bostadsbolaget i Hylte kommun som förvaltar både egna och kommunens fastigheter, totalt drygt 530 lägenheter och 70 000 kvadratmeter lokalyta såsom skolor och äldreboende. Vi driver också två fjärrvärmenät. Hyltebostäder har de senaste åren vuxit både till omsättning och till antalet anställda. Idag är vi 27 medarbetare men kommer att bli ytterligare några till under 2018 eftersom Hyltebostäder nu bygger en ny organisation för framtiden.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu duktiga lokalvårdare med ronderingsansvar till Hyltebostäders bostadsområden.

Med ett varierande arbete som lokalvårdare i Hyltebostäder blir inte den ena dagen den andra lik och möten med andra människor är en stor del av arbetet. Som lokalvårdare med ronderingsansvar kommer du bland annat att ha ansvar för att våra områden är rena och trygga. Du kommer dagligen att röra dig i våra områden i trapphus, källare och tvättstugor. Utöver lokalvården är det även ditt ansvar att checka av att allt är ok i våra fastigheter och notera eventuella fel. I detta arbete kommer du att träffa många människor så det är viktigt att du kan utveckla och bibehålla goda kundrelationer till våra hyresgäster.

Exempel på arbetsuppgifter:

·          Städning av trapphus, hissar, tvättstugor, cykelrum, källargångar och personalutrymmen m m.

·          Fönsterputsning.

·          Avflyttningsstädning och eventuell städbesiktning.

·          Kontrollera funktion hos dörrlås, dörrstängare, allmänbelysning och om fönster och dörrar står öppna i onödan.

·          Observera, notera och rapportera fel och brister såväl inomhus som utomhus.

·          Löpande rapportera till servicechefen avseende arbetets fortskridande och eventuella större avvikelser m.m.

 

Profil

Vi söker nu duktiga lokalvårdare, som har tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare eller liknande. Eftersom du kommer kontrollera och ha löpande rapportering på fel och brister till servicechefen krävs det att du ska vara noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du känner en stolthet för att hålla våra områden fina. Du skall även ha god initiativförmåga och kunna arbeta självständigt. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Du har även en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Det är viktigt att du kan vara tydlig mot våra hyresgäster om vilka regler som gäller i våra fastigheter.

B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har kunskap inom golvvård, saneringsstädning eller annan specialitet. Goda kunskaper i andra språk än svenska kan vara meriterande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Snarast enligt överenkommelse

Sista ansökningsdag
2018-07-24

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Lars Rosén, Ekonomichef
 0345-181 05 eller 0723-96 70 22

Anne Sjösten, Fastighetschef

0723-96 70 64

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Vill du bli en av oss, tveka inte att höra av dig snarast!

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf