Förskollärare till Rydöbruks förskola
Hylte:2017:185

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Rydöbruks förskola
Förskolan ligger i centrala Rydöbruk inom skolans område. På förskolan arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga i förskolan. Vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Förskolan har närhet till fina uteområden där vi har en stor härlig lekplats med gungor, rutschkana, klätterställning och pulkabacke.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med ditt arbetslag. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt, då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/Varaktighet
1-2 st. Tillsvidare

 

Omfattning

Deltid/Heltid, 70-100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-09-26

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Laila Bertilsson, Förskolechef 0345-181 35

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf