Speciallärare/grundskollärare till Elias Fries
Hylte:2018:19

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Som lärare i Hylte kommun kommer du få kompetensutveckling i kollegialt lärande inom ämnena trygga relationer, lek och kommunikation. Vi startar även upp samarbete med Högskolan i Halmstad med deltagande i forskningscirklar, vilket kommer involvera all personal i skolan. Hylte kommuns skolor arbetar även aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt.

 

Elias Fries
Elias Fries skola byggdes 1995 och består av åtta småhus uppbyggda efter en bygata. Husen är byggda av sunda material där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Skolan har valt att profilera sig som en miljö- och IT-skola. Omgivningarna runt vår skola är något vi tar till vara på och utför undervisning i samtliga ämnen ute i naturen. Elias Fries är en av Sveriges ledande skolor på utomhuspedagogik.

 

Är du intresserad av miljö, IT, natur och hälsofrämjande arbete? då är Elias Fries skola arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en speciallärare/grundskollärare som likt oss brinner för att skapa en god lärmiljö för eleverna och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten. Eftersom att alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev. Du bedriver en kreativ undervisning med strategier för att nå eleverna och främja deras kunskapsutveckling.

På Elias Fries kommer ditt arbete utgöras av att bedriva den pedagogiska verksamheten på skolan där du kommer att ha ett extra ansvar för att planera och bedriva undervisning.

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Elias Fries har Du möjlighet att vara med att utveckla och påverka verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk F-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Tidigare erfarenhet är inget måste, du som nyexaminerad är lika välkommen!
 
Då arbetet kretsar kring kontakt med människor är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du som söker kan leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du ska verka för ett lärande och innovativt klimat.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1 st. Tillsvidare

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2018-02-21

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Ann-Christin Johansson, rektor: 0345-180 31

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf