Förskollärare till Torup- & Rydöbruks förskole område
Hylte:2017:114


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Torups förskola
Torups förskola byggdes 2014 och är en förskola med fräscha lokaler och närhet till skog och fin natur. Utemiljön försöker vi ta vara på så mycket som möjligt och vi ser det som en viktig del i barnens hälsa och pedagogiska utveckling. På förskolan arbetar vi även med teckenkommunikation där vi sjunger och pratar tillsammans med tecken som stöd. Centralt för verksamheten är såklart barnens intresse och behov som utgör grunden för utformningen av förskolans arbete.

Rydöbruks förskola
Förskolan ligger i centrala Rydöbruk inom skolans område. På förskolan arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga i förskolan. Vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Förskolan har närhet till fina uteområden där vi har en stor härlig lekplats med gungor, rutschkana, klätterställning och pulkabacke.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barnen som personalen och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.

 

Då vi har förmånen att ha naturen runt knuten på båda orterna förespråkar vi utomhuspedagogik och ser gärna att du som sökande har intresse eller erfarenhet av detta.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är/kommer bli utbildad förskollärare och som gärna har kunskap och erfarenhet av pedagogisk verksamhet och dokumentation.

Som person är du flexibel, strukturerad och ansvarstagande med en vilja att vara med och utveckla verksamheten och samverkan mellan kollegor, barn och föräldrar.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Ange om du önskar att specifikt arbeta i Torup eller Rydöbruk.

Anställningsform/Varaktighet
3 st. Tillsvidare

 

Omfattning

Heltid, 100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2017-08-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-05-24

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Laila Bertilsson, Förskolechef 0345-181 35

Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142
Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

 
 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan