Extra resurs till barn i behov av särskilt stöd-Torups förskola
Hylte:2017:115


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Torups förskola
Torups förskola byggdes 2014 och är en förskola med fräscha lokaler och närhet till skog och fin natur. Utemiljön försöker vi ta vara på så mycket som möjligt och vi ser det som en viktig del i barnens hälsa och pedagogiska utveckling. På förskolan arbetar vi även med teckenkommunikation där vi sjunger och pratar tillsammans med tecken som stöd. Centralt för verksamheten är såklart barnens intresse och behov som utgör grunden för utformningen av förskolans arbete.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Torups förskola där barnen är mellan 1-5 år. Arbetsuppgiften är att vara stöd för ett barn med särskilda behov. Du kommer även att vara en länk mellan elev, lärare och familj.

Kvalifikationer
Du har en vidareutbildning till elevassistent, socialpedagog eller annan beteendevetenskaplig utbildning riktad mot personer i behov av särskilt stöd, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet och kunskap om Downs syndrom samt tecken som stöd.

Som person behöver du ha tålamod, vara kreativ och flexibel. Vidare är du trygg och stabil. Du har en hög grad av självinsikt och bemöter barn och föräldrar på ett professionellt sätt.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Visstidsanställning t.o.m 31/8-2018 med möjlighet till förlängning.

 

Omfattning
Deltid 50-75 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2017-08-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-05-24


Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar

Laila Bertilsson, Förskolechef 0345-181 35

Kommunal exp Hylte Facklig representant 0345-18198

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan