Laholm:2017:229

Undersköterska till hemtjänstgrupp i Våxtorp


Är du en undersköterska som söker nya utmaningar, och som vill vara med och påverka din arbetstid?

 

Vi söker dig som är undersköterska och som är sugen på nya utmaningar och vill arbeta hos oss i hemtjänst Väster. Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänstgrupp i Våxtorp.

Arbetsuppgifter
Vi utför både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggarnas beslut, samt delegerade HSL insatser efter ett mycket nära samarbete med sjuksköterska och rehab personal i området.

Som undersköterska hos oss kommer du att vara kontaktman till några av våra brukare, vilket innebär att det är du som ser till att brukarens vardag fungerar efter dennes behov. Det är också du som håller genomförandeplanen uppdaterad och aktuell. Vi jobbar för att våra brukare ska ha en god livskvalitet och ett brukarinflytande, så därför är det viktigt att du är lyhörd för brukarnas behov, ansvarstagande och flexibel i ditt arbete. För oss är det också viktigt att man trivs i arbetsgruppen och att vi har roligt på arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu dig som är positiv och nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss.
För att klara av arbetet i hemtjänsten krävs körkort B.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Vi arbetar med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetsplanering (IAP), vilket innebär att du kan vara med och påverka din arbetstid. Ange i ansökan om du vill arbeta heltid eller ifall annan sysselsättningsgrad önskas.


Tillträdesdag

Snarast

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Åsa Lundin, Enhetschef, 0430-159 39, 0702-20 07 14

Fackliga upplysningar

Kommunal i Laholm, 0430-153 26


Sista ansökningsdag
2017-09-19. Intervjuer sker löpande!

Övriga upplysningar
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf