Laholm:2017:223


Ekonomiassistent


Tjänsten kommer delas mellan ekonomienheten och samhällsbyggnadskontoret. Laholms kommuns ekonomienhet består av 10 medarbetare och är i behov att förstärka enheten med en ekonomiassistent. Samhällsbyggnadskontoret består av 17 medarbetare och hanterar kommunens detaljplaner, kartor- och mätningsuppdrag samt bygglovshantering. I takt med att kommunen växer så utökas behovet av administrativ service.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av ekonomiadministration för ekonomienheten och samhällsbyggnadskontoret. Din placering kommer vara centralt på ekonomienheten men delar av din tid kommer du utföra arbetsuppgifter åt samhällsbyggnadskontoret, i huvudsak inom kontorets uppgifter för ekonomiadministration.

Arbetet på ekonomienheten kommer bestå av kundreskontra med avstämning och kontakter med kunder och kravhantering, leverantörsreskontra och fakturahantering samt övrig ekonomiadministration på enheten.

Arbetet åt samhällsbyggnadskontoret kommer bestå av kundfakturering av bygglovsavgifter och andra avgifter, Interndebitering, fakturahantering samt övrig ekonomiadministration åt kontoret.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom ekonomi eller annan utbildning i kombination med administrativ erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du bör vara insatt i redovisnings- och ekonomiska grundprinciper. Arbetet är självständigt och då behövs struktur och logik vilket gör att du tar egna initiativ för att strukturera, utveckla och organisera ditt arbete.
Du ska vara driftig och tycka om att ha kontakt med många olika personer både inom och utom kommunen, samt vara en del i utvecklingen av kommunens ekonomiadministration.

Erfarenhet av kommunal sektor är en merit.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid alternativt 80-100 %


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kristoffer Dehlin, 0430-152 38, Redovisningschef

Charlotta Hansson, 0430-152 84, Samhällsbyggnadschef

 

Fackliga upplysningar

Pia Kyttä, Vision, 0430-151 68

Charlotte Fajersson, SACO, 0430-154 21


Sista ansökningsdag
2017-09-13

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf