Förskollärare till Torup & Rydöbruks förskole område
Hylte:2018:44

Vi söker nu förskollärare till Torups- och Rydöbruks förskole område.


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Torups förskola
Torups förskola byggdes 2014 och är en förskola med fräscha lokaler och närhet till skog och fin natur. Utemiljön försöker vi ta vara på så mycket som möjligt och vi ser det som en viktig del i barnens hälsa och pedagogiska utveckling. På förskolan arbetar vi även med teckenkommunikation där vi sjunger och pratar tillsammans med tecken som stöd. Centralt för verksamheten är såklart barnens intresse och behov som utgör grunden för utformningen av förskolans arbete.

Rydöbruks förskola
Förskolan ligger i centrala Rydöbruk inom skolans område. På förskolan arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga i förskolan. Vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Förskolan har närhet till fina uteområden där vi har en stor härlig lekplats med gungor, rutschkana, klätterställning och pulkabacke.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med ditt arbetslag. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö,för såväl barn som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt, då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

 

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform/Varaktighet
8 st. Tillsvidare

 

Omfattning

Heltid, 70-100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-04-27

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Laila Bertilsson, Förskolechef 0345-181 35

 

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund, exp. 0345-181 42

Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf