Elevassistenter till Örnaskolan
Hylte:2018:109Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och lärorikt uppdrag! Vi arbetar med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du att få möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Som ett led i detta ingår bland annat en stor digital satsning under tre år, kollegiallt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

Från och med hösten har Örnaskolan heltidanställda mentorer som sköter det elevsocial arbetet och klassföreståndarskapet


Arbetsbeskrivning
Nu tar vi nätsa steg i utvecklingsarbetet, elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas. Som elevassistent på Örnaskolan följer du elever som är i behov av stöd, det kan handla om en eller flera elever samtidigt”.

 

Kvalifikationer
Vi vill att du är positiv, flexibel och samarbetsvillig samt villig att dela med dig av dina kunskaper.

Du som söker tjänsten ska gärna ha erfarenhet av elevnära arbete och kunskaper om olika kognitiva beteenden. Det är även bra om du har förmåga att kommunicera med olika enheter inom skola.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Anställningsform/Varaktighet
2. st tillsvidare med start 2018-08-17

3. st allmän visstidsanställning från 2018-08-17, t.om. 2019-06-14

1. st allmän visstidsanställning från 2018-08-17. T.om. 2018-12-21

 

Omfattning

Deltid 90%

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-06-29

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718120

Biträdande Rektor Maths Salo:0733-718366

Lärarförbundets expedition: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition: 0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf