Laholm:2017:221PA-konsult till Laholms kommunHar du ett starkt samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning?
Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation nära förtroendevalda och kommunledning? Vill du vara med och utveckla vår personalpolitik? Då har vi spännande, intressanta och roliga utmaningar!

Du är organisatoriskt placerad på Personalenheten inom Kommunledningskontoret med personalchefen som chef. Enheten har uppdraget att leda och samordna kommunens personalpolitik. Du kommer att ingå i ett team av PA-konsulter, förhandlingschef,  systemförvaltare och lönekonsulter.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan vara ett konsultativt stöd till chefer i alla förekommande personalfrågor. Du kommer även att arbeta övergripande med framförallt personalförsörjning, kompetensbaserad rekrytering och jämställdhet/mångfald.

Uppdraget har en stor spännvidd och är både operativt och strategiskt. Arbetsuppgifterna är omväxlande och alltid med Laholm kommuns behov och bästa i fokus. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna nya angreppssätt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen med PA- inriktning eller annan lämplig högskoleutbildning samt längre
erfarenhet inom yrkesområdet personalarbete. Du ska ha vana av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom rekryteringsbranschen.

Du ska ha förmåga och erfarenhet av att skapa goda relationer och goda samtal där du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är diplomatisk och följsam utan att ge avkall på att ifrågasätta och ställa krav. Har du dessutom en positiv syn, lätt till skratt och en stor portion humor är det ett ytterligare plus.

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV där du bekriver hur du ser upp uppdraget och hur du skulle ta dig an tjänsten.Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Pernilla Lennström, Personalchef 0430-15212
Annbritt Carlsson, PA-konsult 0430-15245

 

Fackliga upplysningar

Gerd Danielsson, SSR/SACO, 0430-152 09

Pia Kyttä, Vision, 0737-129 276

Sista ansökningsdag
17 september. Intervjuer planeras till den 3 och 4/10

 

Information till annonsörer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

________________________________________________________________________________________

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Visa annons som pdf