Laholm:2017:232


Ekonom till kultur och utveckling


Kultur- och utvecklingsverksamheten består av kommunens näringsliv och turismutveckling, kulturenhet, gymnasieskola, vuxenutbildning, integration, fritidsenhet, arbetsmarknadsinsatser i form av sysselsättning och arbetsträning, samt vägledning och coachning. Verksamheten är idag organiserad i åtta enheter och har totalt 198 årsarbetare.

Kultur- och utvecklingsverksamheten är en utpräglad utvecklingsorganisation, som ligger i framkant på en rad områden. Under 2015 börjar arbetet att bygga det gemensamma kunskaps- och kompetenscentra där gymnasieskola, vuxenutbildning, vägledning och coachning, kulturskola, Allaktivitetshus och enheten för näringsliv och turism kommer att samlas under ett tak. Målet är att skapa en av Laholm kommuns mest spännande framtida mötesplatser för utbildning, utveckling och tillväxt.

Som ekonom ingår du i kultur- och utvecklingsverksamhetens stab. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi. Som ekonom uppskattar du variationen i arbetsuppgifterna som omfattar budget, ekonomiska uppföljningar och prognoser, löpande avstämningar och årsredovisning. Du kommer även att göra ekonomiska utredningar och analyser, hålla i information och utbildningar och ge stöd till verksamheterna i ekonomiadministrativa frågor.


Kvalifikationer
Du har en akademisk examen inom ekonomi. Din erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete får gärna vara från kommunal verksamhet. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är en målmedveten och positiv person som motiveras av, och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du är lösningsfokuserad, analytisk, strukturerad och noggrann. 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Louise Robertsson, Enhetschef, 0430-152 47
Ulf Mattsson, Verksamhetschef, 0430-152 95

Fackliga upplysningar

Pia Kyttä, Vision, 0430-151 68

Gerd Danielsson, SSR, 0430-152 09


Sista ansökningsdag
2017-09-26

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf