Projektledare till socialtjänsten i Hylte kommun
Hylte:2018:23

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Öppenvården i Hylte kommun

Socialtjänsten i Hylte kommun ligger idag under tre olika nämnder där varje öppenvård arbetar mot sitt område. Öppenvården består idag cirka 15 personer med olika kompetens, boendestödjare, socialpedagog, fältsekreterare, beteendevetare, socionom, beroendepedagog m fl. Deras uppdrag kommer från handläggarna på respektive kontor. Boendestödjarna som organisatoriskt ligger under omsorgskontoret får uppdrag från både omsorgskontoret och IFO vuxen.

 

Arbetsbeskrivning
Under verkställighet inom socialtjänsten ska ett projekt komma igång där målet är att skapa en gemensam öppenvård där alla verksamheter samverkar. Därför behöver vi en duktig projektledare som ska hjälpa oss att skapa ett helhetstänk kring individ och familj genom en gemensam öppenvård. Projektledaren kommer att vara organiserad under omsorgsnämnden under projekttiden.

 

Som projektledare kommer arbetet att innebära bland annat att inventera befintliga resurser, beskriva hur en gemensam öppenvård kan se ut och hur uppdraget ska se ut och vem som fördelar dessa. Som projektledare ska du även beskriva var i organisationen öppenvården ska vara placerad och vilken nämnd som ska ansvara för verksamheten, hur dokumentation av insatser ska ske och hur sekretessen mellan de olika nämnderna ska hanteras.

 


Kvalifikationer

Du ska ha akademisk utbildning på högskolenivå inom socialt arbete eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du som söker har erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och förstår skillnaden mellan myndighetsutövning och verkställighet. I arbetet förväntas du vara självständigt, självgående, ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningsform/Varaktighet
Visstidsantällning, 4 månader

 

Omfattning
Deltid, enligt överenskommelse

 

Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2018-02-26

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar

Lena Borg, enhetschef för omsorgskontoret, 0345-18483

Karin Bengtsson, enhetschef för IFO vuxen, 0345-18176

Sofie Matovic, enhetschef för IFO barn och unga, 0345-18038

 

Fackförbundet Vision, Malin Sinanaj, malin.sinanaj@hylte.se

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf