Laholm:2017:217

Förskollärare till Sofiero förskola


Vill du vara en del av ett positivt, engagerat och utvecklingsinriktat gäng? Varmt välkommen till oss på Sofiero förskola! Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. 

Förskolan präglas av ett gott samarbetsklimat, vi är öppna för nya idéer och erbjuder dig möjlighet att lätt komma in i arbetslaget. Sofiero förskola är en liten förskola med drygt 30 barn som ligger i Laholms centrum med närhet till bibliotek, natur, parker och Glänningesjö.

Förskolans värdegrund bygger på Glädje, Trygghet, Empati, Mångfald, Respekt och Bemötande.

Vi arbetar med kollegialt lärande och delar med oss av vår kunskap och vårt lärande till varandra.
I kommunen har man en riktad kompetensutvecklingsplan för förskolan där man kan få ta del av fortbildningar samt möjlighet till friskvårdskort och arbetskläder. Under detta år kommer all personal ingå i utbildningssatsningen - Välmående ger resultat via Region Halland.

Arbetsuppgifter
Du är delaktig i att planera och skapa en utvecklande, trygg, rolig och lärorik förskola.
Du kopplar ditt arbete till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
Du samarbetar på ett positivt och öppet sätt med alla.
Du arbetar utifrån förskolans aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget/teamet. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.
Du har ett lösningsfokuserat och kreativt tänk i dina möten.


Kvalifikationer
Legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi söker dig som har en förmåga att se barns möjligheter och en förmåga att kommunicera, samordna och leda. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vidare är du serviceinriktad och anpassningsbar och ser möjligheter i mångfald och variation.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation. Blir du kallad till intervju behöver du ha giligt belastningsregisterutdrag med dig.


Anställningsform
Vikariat, 6 månader, heltid med möjlighet till förlängning.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Margareta Svensson, Tf förskolechef, 0430-266 51, 0720-01 94 54

 

Fackliga upplysningar
Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63,
070-090 86 59

Sista ansökningsdag
2017-09-27. Intervjuer sker löpande.

Övriga upplysningar
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf