Sjuksköterskor till Hylte kommun
Hylte:2018:105

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden. Här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Arbetsuppgifter

I Hylte kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både ordinärt och särskilt boende. Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans i team med omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef.

Du har ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå och arbetar preventivt för att upprätthålla hälsa. Du ska utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser samt samverka med andra vårdaktörer, göra hembesök med läkare och ge palliativ vård.

I ditt arbete kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal.

Du har möjlighet att påverka din arbetstid då vi jobbar med person- och verksamhetsanpassat schema, kväll- och helgtjänstgöring ingår.


Kvalifikationer

Vi söker nu två sjuksköterskor, gärna med erfarenhet inom den kommunala sjukvården. Det är meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssköterska eller vård av äldre eller annan som arbetsgivaren finner lämplig.

Vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att främja hälsa och stödja det friska.

Vi tror att du är självständig och engagerad, har god samarbetsförmåga, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitösa kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2 st. Tillsvidareanställning

 

Omfattning

100 %

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast eller så snart det är möjligt.

Sista ansökningsdag
2018-06-17

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Upplysningar
Gunilla Lundberg, Enhetschef, 0345-182 63

Kommunal expedition: 0345-181 98


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf