Bildlärare till Örnaskolan
Hylte:2018:91

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och lärorikt uppdrag! Vi arbetar med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och för att kunna fortsätta sin resa mot vuxenlivet.


På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Som ett led i detta ingår bland annat en stor digital satsning under 3 år och kollegiallt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi från och med hösten har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas vidare!   

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du bedriver en kreativ undervisning och hittar strategier för att främja varje elevs kunskapsutveckling inom ditt ämnesområde.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i ämnet bild i årskurs 7-9.

Du är väl insatt i de aktuella styrdokumenten som undervisningen ska bygga på. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa goda relationer till dem du arbetar med. Du drivs även av kreativitet och engagemang, vilket är något du arbetar för att skapa hos eleverna. Meriterande är om du tidigare har arbetat med undervisning i bild.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid 50%

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-05-31

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718120

Bitr Rektor Maths Salo:0733-718366

 

Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition:0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf