Laholm:2018:89

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Lärare till El- och energiprogrammet, OsbecksgymnasietCampus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten, allaktivitetshus och näringsliv samlat.

 

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsverksamheten. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning-Yrkesvux, Lärlingsutbildning, Lärvux samt svenska för invandrare SFi.

 

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i kurser på El- och energiprogrammet vid såväl gymnasiet som vuxenutbildningen. Ansvarar för planering av undervisning inklusive APL-uppföljning.

Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med övrig personal bidrar till att utveckla vårt El- och energiprogram. Mentorskap ingår.

Undervisningen bedrivs på Campus Laholm, i nyrenoverade, moderna lokaler med senaste teknik och utrustning.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation med behörighet att undervisa inom El – och energiprogrammet (behörighet AL) inriktning Elteknik – installation grund, elkraftteknik, motorstyrning och belysningsteknik. Men även annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig kan bli aktuell. Därutöver ser vi gärna att du har elbehörighet samt dokumenterad erfarenhet av kommunikationsteknik, larm och säkerhet, elektromekanik samt energiteknik.

Erfarenhet som arbetsledare eller annat ledarskap är starkt meriterande, så även utbildning inom elsäkert arbete samt kontroll inför idriftagning.

 

Som person är du lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med att utveckla vår framtida organisation. Du ska bidra till El – och energiprogrammets utveckling och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du ska vara tydlig.

 

Körkort B

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation. Vi eftersträvar jämn könsfördelning.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 100 %

Ferietjänst

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Annika Larelius, Tf Rektor 070 – 339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Nås via Laholms kommuns växel, 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2018-05-04

Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, sök gärna snarast!Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf