Laholm:2018:150


Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Lärare, 7-9, Eng/Svenska, Våxtorpsskolan

 

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS'.

Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen.

 

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar i årskurs 7-9, där ni har tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Mentorskap ingår också i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet Du har höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med såväl kollegor och föräldrar som med skolledningen. Har du erfarenheter av språkutvecklande arbetssätt är detta meriterande. Du är van vid att använda IKT i undervisningen

Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och engelska i grundskolans senare år. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 85 %

 

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Janette Glans Tf. Rektor 0707-899375

Fackliga upplysningar
Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63

Anneli Landberg, Lärarnas Riksförbund, 0430-150 78


Sista ansökningsdag
2018-08-26

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

 Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf