Laholm:2018:156

Lärare åk 4-6 Vallbergaskolan

 

Beskrivning
Vallbergaskolan är en F-6 skola med ca 145 elever. Skolan består också av ett fritidshem med två avdelningar. Skolan är en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad och förmånen att regelbundet ta emot studenter. Genom samarbetet får vi ta del av ny forskning och studenterna kan arbeta med att utveckla områden inom just vår skola. Som anställd i Laholms kommun får du tilllgång till bland annat fortbildning och friskvård.


Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina arbetskamrater bidrar du till att skapa en trygg, lärande och utvecklande verksamhet på vår skola. Som lärare bedriver du en varierad undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärker denne i så väl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

 

I ditt uppdrag ingår det bl.a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetssmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Har du intresse för att leda och utveckla arbetslaget så finns det möjlighet till det.

 

Är du nyutexaminerad får du 10 % nedsatt undervisningstid för att få tid till reflektion samt möte med mentor.


Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har lärarbehörighet att undervisa i årskurserna 4-6 i antingen matematik, no, so och/eller svenska. Det är en fördel om du även har behörighet att undervisa i bild. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.

 

Som lärare handlar arbetet om relationer vilket gör att bemötande och samarbetsförmåga är två viktiga aspekter. Du är en tydlig ledare och har höga förväntningar på dig själv, dina elever och dina kollegor. Du är lösningsfokuserad, vågar pröva nya idéer och du har ett professionellt förhållningssätt som genomsyrar ditt arbete. Personlig lämplighet kommer att värderas högt.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV, samt kopia på din lärarlegitimation.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rektor Jeanette Hafström jeanette.hafstrom@laholm.se, 070-662 56 14

eller Bodil Nordlund bodil.nordlund@laholm.se 070-325 92 58

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-06-30
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Visa annons som pdf