Laholm:2018:165


Lärare till Parkskolans mellanstadium

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår fina skola!!


Mitt i Laholm, på höjden intill Stadsparken, ligger Parkskolan. Parkskolan vilar på en mer än 100 år gammal tradition av trivsam gemenskap och goda resultat. Personalstyrkan är en mycket god blandning från flera som är relativt nya i yrket till de som börjar närma sig slutet på sin lärargärning, d v s mellan nytt/nyfiket och beprövat/eftertänksamt. Parkskolan är dessutom övningsskola till Halmstad högskola och vi tar därför regelbundet emot lärarstudenter som är under utbildning och håller på det viset oss ständigt uppdaterade inom utbildningsområdet. Parkskolan är skolan där alla ständigt får växa och utvecklas, elever som personal!

Kunskap och kultur samverkar i vår vardag. Den mångfald som finns i vårt samhälle och därmed på vår skola, ser vi som en stor tillgång - det är något vi uppskattar och tar tillvara på. Parkskolan har alltid haft en god blandning av olika kulturer och vårt mål är att möta alla elever så att de får en god möjlighet att lyckas hos oss, oavsett språklig bakgrund. Med detta följer också att vi arbetar aktivt med respekt och förståelse för att människor är olika och har olika förutsättningar.

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad på mellanstadiet och sedan beror det på din behörighet hur vi lämpligtvis arbetslagsplacerar dig. Du kommer även ingå i något av skolans ämneslag, där du aktivt bidrar till att ytterligare utveckla hela skolans undervisningen i ämnet, samt någon av skolans ansvarsgrupper som bidrar till att utveckla hela vår verksamhet. Din ständiga strävan skall vara att arbeta för välmående och trygga elever, med goda kunskaper.


Kvalifikationer
Vi är en stor skola med många möjligheter, men vi vill att du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurserna 4-6 i antingen Sv/SO eller Ma/NO, och gärna En. All övrig behörighet är ett plus och andra kombinationer en eventuell möjlighet. Personlig lämplighet kommer att värderas högt då vi värdesätter lösningsorienterat tänkande, oändligt tålamod, fingertoppskänsla och en god samarbetsförmåga.

Vi vill att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation.

 

Anställningsform
Tjänstgöringsgraden är 100% tillsvidare anställning.


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Magnus Bergkvist, rektor 0430-150 01 eller 070-280 66 14

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2018-07-01

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

_________________________________________________________________________________________

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf