Laholm:2018:177

Slagverkslärare till kulturskolan

 

Beskrivning

Kulturskolan är en enhet som tillhör Utbildning inom Kultur- och Utvecklingsverksamheten i Laholm. Kulturskolan i Laholm är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar undervisning i Konst- och Medier, Musik och Scenkonst. Alla inskrivna elever erbjuds också en plats i en av våra körer oavsett vilket ämne de har. Huvuddelen av undervisningen sker i Kulturskolans egna lokaler på Campus Laholm under eftermiddagar och kvällar.

Arbetsuppgifter

Enskild- och gruppundervisning på slagverk i olika grupper och åldrar. Du kommer också att vara delaktig i Kulturskolans konsertprogram och föreställningar under läsåret. Planering, marknadsföring och elevrekrytering ingår också.

Kvalifikationer

Musikhögskola eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du ska ha mycket goda kunskaper i trumset, malletinstrument och övriga slagverksinstrument samt en bred erfarenhet av många stilar och genrer inklusive klassisk, rock, pop och jazz. Möjlighet att undervisa i fler ämnen är meriterande.


Det är viktigt att du kan möta varje elev på deras egen nivå och hjälpa dem att utvecklas efter deras individuella behov. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till helhetssyn är viktigt. Du har B-körkort.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 20 %


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jon Brooks, enhetschef Kulturskolan, 070 519 40 72

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-07-25

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 

 


 


Visa annons som pdf