Musiklärare till Torup
Hylte:2018:127

Vill du vara med och utveckla Hyltes bästa rektorsområde tillsammans med bara behöriga kollegor?

 

Hylte-lite enklare
Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Torups skola
Torups skola är en F-6 skola, förskoleklass till sjätte klass, och har cirka 185 elever. Vi tror att en bra skola skapas gemensamt av alla på skolan, för oss är det viktigt att eleverna är med och påverkar sin vardag i skolan. På Torups skola lever vi efter mottot att barn som trivs och är trygga lär sig bättre! En trygg lärandemiljö kännetecknas av respekt, arbetsglädje, kreativitet och samarbete. Torups skola har närhet till naturen där vi har en skolskog, en motorikbana och ytor för uteaktiviteter.

 

På skolan strävar vi mot att alla elever ska lyckas med sitt skolarbete och känna sig trygga och sedda.

Vi har elevhälsoteam som arbetar nära eleverna och tillsammans med lärarna för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande.

Eleverna i årskurs 4-6 har en egen lärplatta.

På skolan arbetar vi för att skapa nyfikenhet till lärande och det gäller alla, både elever och personal.


Vi söker nu dig som är har behörighet att undervisa i musik och som vill vara med och utbilda Hyltes framtid och tillsammans med kollegor och elever bidra till att utveckla vår fina skola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en musiklärare i kombination med annat ämne eller andra ämnen som vill arbeta hos oss i Torup! 

 

Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater att vara med och skapa en trygg, lärande, rolig och utvecklande verksamhet för barnen på vår skola. I egenskap av grundskollärare bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har eller kommer att få lärarexamen med behörighet att undervisa i musik i årskurs F-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Tidigare erfarenhet är inget krav, du som nyexaminerad är lika välkommen!
 
Då arbetet kretsar kring kontakt med människor är bemötande och sammarbetsförmåga viktiga egenskaper. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du som söker kan leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du ska arbeta aktivt, individuellt eller tillsammans med andra, för att effektivt nå gemensamma mål. Du ska verka för ett lärande och innovativt klimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare 

Omfattning
100%, eller enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-08-20

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Micael Emihl, Rektor: 0345-20608
Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition:0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf