Laholm:2018:197

Administrativ assistent till Randerslund

 

Beskrivning

Är du redo för en ny utmaning och mån om att alltid ge bästa möjliga service? Är du strukturerad och lyhörd person som trivs i en assisterande roll? Då är du välkommen att söka till oss! Randerslund är ett särskilt boende som ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med både härlig ute- och inomhusmiljö. På Randerslund arbetar vi tillsammans för att skapa en bra vardag för brukarna samt en bra boende- och arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Huset sjuder av aktiviteter av olika slag året om.


Arbetsuppgifter
Som assistent kommer du att arbeta i en reception där du är ansiktet utåt för personer som kommer till verksamheten. Du kommer att vara behjälplig för Enhetschef i det dagliga arbetet som innefattar bl.a. bemanning, personalkontakt, fakturahantering, löneadministration, schemaplanering och utbildnings- och mötesbokningar.


Kvalifikationer

Du har en gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som assistent på Randerslund arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen och ha erfarenhet från de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom officepaketet. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Har du erfarenhet från arbete i ekonomi eller löneadministrativa program såsom Heroma och Visma är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Då arbetet kräver flexibilitet att kunna stödja andra verksamheter är en förutsättning att du har B-körkort.

Som person är du flexibel, strukturerad och lösningsinriktad. Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga samt är alltid mån om att ge bästa möjliga service.

 

Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 100 %


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Carola Blomster, Enhetschef, 0430-15934

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-09-02

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras men ska inte skickas med i din ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 
 


Visa annons som pdf