Arbetsterapeut
Hylte:2018:130

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 

För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som arbetsterapeut…


Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med rehabilitering inom hemsjukvård, på korttidsboende, hos patienter med LSS-insatser, i rehabgrupper samt på särskilda boenden.
Du arbetar i nära samarbete med fysioterapeut  samt övrig vård- och omsorgspersonal.
Arbetet är omväxlande med bedömning och träning av patienter, handledning och utbildning av omsorgspersonal, hjälpmedelsutprovning och medverkan i vårdplaneringar. I arbetet finns en stor frihet att planera sin dag. Arbetet sker i våra lokaler, hemma hos patienter och på särskilda boenden. Patienterna vi möter har främst ortopediska och neurologiska sjukdomar.


Kvalifikationer
Leg. Arbetsterapeut
Du är självständig, flexibel och har lätt för att samarbeta.
B-körkort är ett krav.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-09-02

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Mona Adolfsson, Enhetschef 0733-718 216

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 
 


Visa annons som pdf