Laholm:2018:213

Förskollärare till Dalkulla förskola 2-3 tjänster

 

Beskrivning

Vi söker nu förskollärare till Dalkulla förskola i Knäred för arbete på två nystartade avdelningar. Vi arbetar mycket med barnens språkutveckling, emotionell och social utveckling samt barnens behov av rörelse. Utemiljön används aktivt och är en stor del av verksamheten.

 

Arbetsplatsen
Dalkulla förskola ligger nordöstra Laholm i hjärtat av Knäred. Förskolan består i dagsläget av fyra avdelningar, men ska nu bli fem avdelningar. För Knäredborna är förskolan en viktigt angelägenhet och många visar ett stort engagemang kring Dalkulla.

Dalkulla är en mångkulturell förskola med barn från alla världens hörn.

På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus. Den pedagogiska verksamheten bedrivs i projektform och vi fokuserar speciellt på barnens språkutveckling, deras emotionella/sociala utveckling och barnens behov av rörelse och utevistelse. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ser vi att du driver och utvecklar verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och styrdokument. Du kommer att leda, planera, dokumentera och arbeta med barns utveckling och lärande tillsammans med kollegorna i arbetslaget.
Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.

Kvalifikationer
Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Dalkulla är en mångkulturell förskola med barn från många olika nationaliteter och därför ser vi gärna att du har intresse för det.

Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din legitimation.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 75-100 %


Tillträdesdag

181101 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lena Pärsén, Förskolechef, 070-23 50 458

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-09-30

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf