Uthyrare till Hyltebostäder
Hylte:2018:141

Hyltebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar drygt 530 lägenheter runt om i Hylte kommun. Vi levererar även fjärrvärme till både företag och privatpersoner samt tar hand om kommunens fastigheter. Vi är ett ungt och engagerat gäng som brinner för att erbjuda attraktivt boende och god service till kommunens invånare genom att ständigt utveckla verksamheten.

Till vårt trevliga kontor på Storgatan i Hyltebruk söker vi nu för nu en engagerad uthyrare som vill vara Hyltebostäders ansikte utåt mot våra hyresgäster och kunder. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 2019-08-31.

Beskrivning av tjänsten

Du är den första våra kunder möter vare sig de besöker oss i vårt kundcenter eller når oss per telefon eller internet. Den största delen av ditt arbete kommer att handla om att ta hand om våra kunder, vilket innebär uthyrning av lediga lägenheter, att svara på frågor och ta emot såväl klagomål som beröm. Utöver detta ingår det även olika administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Det handlar i första hand om att hantera betalningar, hyresaviseringen och annan administration kopplad till uthyrningen. Hyltebostäder är dock en liten organisation vilket innebär att du kan få jobba med lite av varje!

Din profil

För oss är din viktigaste egenskap din personlighet; du är positiv, serviceinriktad och engagerad! Du har kanske arbetat med försäljning eller kundbemötande tidigare och drivs av att ge en god service. Du är van vid att hugga i där det behövs och att anta nya utmaningar på din arbetsplats. Det är förstås ett plus men inget krav om du har erfarenhet från att arbeta på ett fastighets- eller bostadsbolag. Då en stor del av arbetet bedrivs i olika system är det viktigt att du är datorvan och tycker att det är kul att lära dig mer om olika system. Du kan också ha tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter såsom ekonomi- eller personaladministration. Vi ställer inga särskilda krav på utbildning men tror att du har en gymnasie- eller yrkesutbildning inom exempelvis ekonomi, handel eller turism. Det är dock viktigt att du är duktig på svenska och engelska.

Som beskrivits ovan kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Skicka en ansökan till oss med cv och ett personligt brev i vilket du förklarar hur du tycker att du passar in i kravprofilen och vad du tror att du kan tillföra Hyltebostäder!

Välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform
Vikariat till och med som längst 2019-08-31

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-10-10

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Lars Rosén
Ekonomichef
0345-181 05 eller 0723-96 70 22

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 


 


Visa annons som pdf