Timvikarier inom LSS och socialpsykiatri i Hylte Kommun
Hylte:2018:142

Vi söker timvikarier inom LSS och socialpsykiatri i Hylte Kommun!

Vi har en gruppbostad i Hyltebruk och en gruppbostad i Torup, korttidsvistelse för barn och unga vuxna i Hyltebruk, personlig assistans, daglig verksamhet samt verksamheter inom socialpsykiatri. Välkommen till en framtidsbransch, du behövs!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt jobb med konkurrenskraftiga löner där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov.

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Arbetsuppgifter                 
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du behövs och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet. Du som söker ska kunna möta människor som befinner sig i svåra livssituationer och har svår problematik.

Allt arbete inom LSS och socialpsykiatri handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, födo- och medicinintag och utevistelse.

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med brukarna och deras familjer och legala företrädare samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete, men om du saknar erfarenhet ska du ha en genuin vilja att lära dig. Personlig lämplighet väger tungt.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att i mötet med människor och deras behov använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Vi arbetar efter genomförandeplaner för varje brukare och det ingår i ditt arbete att vara delaktig i att genomförandeplan upprättas och hålls vid liv. I ditt arbete ingår också att ta de kontakter som krävs runt våra brukare med interna och externa samverkanspartners.

                                                                                                                  

Kvalifikationer
Du ska ha en gymnasieutbildning med barn- och fritidskompetens alternativt undersköterskekompetens eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är en fördel om du kan kommunicera via alternativ kommunikation.

 

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Detta gäller om du ska arbeta med barn. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

 

Körkort B är ett krav i vissa av våra verksamheter.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet
Timanställning                                                                                          

Omfattning
Timvikariat

Lön
Individuell lönesättning.

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag
2018-10-15


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Helena Nilsson, Enhetschef, 0345-182 31

Carina Unnersjö, Administratör, 073-371 81 70

Kommunals expedition Hyltebruk, 0345-181 98

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf