SFI/SvA-lärare till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning
Hylte:2018:147

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete dä
r du kan göra skillnad.

Arbetsplats
I Hyltes gymnasie- och vuxenutbildningsorganisation ing
år introduktionsprogrammet och vuxenutbildningen. Inom ramen för vuxenutbildningens verksamhet bedrivs grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, YrkesVux, SFI samt viss högskoleutbildning.

 

Vi är en växande skola, och organisationen som är inne i ett expansivt skede, där kommunens ambition är att starta nya kurser och gymnasieprogram framöver. Vi arbetar för en sammanhållen och samverkande organisation mellan gymnasieutbildningar, vuxenutbildning och uppdragsutbildning.

 

Vi söker nu:

 

2 tjänster riktade mot SFI och Svenska som andraspråk som är tillsvidare.

Vill du vara med och göra skillnad? bli vår nya kollega!

 

Arbetsbeskrivning                                                                                                                           Vi söker nu SFI/SVA-lärare till introduktionsprogrammet och vuxenutbildningen. I arbetet ingår det att stötta och motivera eleverna till att fullfölja sina studier. Det är viktigt att du ser varje enskild individ för att kunna anpassa studierna efter den enskildes behov.

Du kommer att planera och genomföra undervisning och dokumentera elevernas framsteg. Vidare kommer du att arbeta i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Arbetet innebär ett nära samarbete med rektorer och övriga medarbetare.


Kvalifikationer
Vi ser att du har en lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andraspr
åk. Har du utöver denna behörighet inom Fysik, Biologi eller Kemi är det starkt meriterande.


Vi ser gärna att du som person ä
r lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med och utveckla vår framtida organisation. Vi vill att du bidrar till verksamhetens utveckling och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du har förmågan att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du kan vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

2 st. Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att bli aktuell

 

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, dock senast 19-01-07


Sista ansökningsdag
2018-10-21


Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss dä
rför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar

Marcus Olofsson, Biträdande Rektor 0733-71 80 33

 

Lärarförbundet, expedition 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, expedition 0345-181 42


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Samtliga tjänster tillsätts under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf