Laholm:2018:219

Undersköterska till hemtjänst Väster Ränneslöv

 

Vi söker dig som är undersköterska och som är sugen på nya utmaningar och vill arbeta hos oss i hemtjänst Väster i Laholm. Vi arbetar med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och individuell schemaplanering, vilket innebär att du har möjlighet att ha inflytande över din arbetstid och att planera dina arbetstider tillsammans med dina arbetskamrater.

 

Arbetsuppgifter
Arbete i ordinärt boende. Som undersköterska utför du omvårdnad och sjukvård för äldre, rapporterar och dokumenterar. Vi utför både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggarnas beslut, samt delegerade HSL insatser efter ett mycket nära samarbete med sjuksköterska och rehab personal i området. Som undersköterska hos oss kommer du att vara kontaktman till några av våra brukare, vilket innebär att det är du som ser till att brukarens vardag fungerar efter dennes behov. Det är också du som håller genomförandeplanen uppdaterad och aktuell. Utifrån vår värdegrund arbetar vi för att våra brukare ska ha en god livskvalitet och ett brukarinflytande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Det viktigt att du är lyhörd för brukarnas behov, ansvarstagande och flexibel i ditt arbete.

Välkommen med Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev.

 

Anställningsform
Tillsvidare, heltid. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, årsarbetstid och individuell schemaplanering.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Åsa Lundin Enhetschef, 0430-159 39

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-10-16

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras in vid anställning men ska inte bifogas i din ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning


Visa annons som pdf