Laholm:2018:220

Undersköterska till Lingården

 

Nu söker vi en undersköterska för arbete på Lingården i Laholm. Lingården är ett blandat boende av hemtjänst och särskilt boende. Vi söker dig som är ödmjuk i mötet med brukaren och respekterar deras rätt till självbestämmande.

Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsuppgifter, inkluderar omvårdnad, delning av medicin, dokumentation, social samvaro, hushållssysslor m.m. Arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut med brukaren i fokus utifrån genomförandeplan. Du kommer vara kontaktperson och ha kontakt med brukaren och dennes anhöriga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid anställningsgrad över 75 % är B-körkort är ett krav.

 

Det är viktigt att du som person är ödmjuk i mötet med brukaren och respekterar deras rätt till självbestämmande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 75%-100%. Vid högre sysselsättningsgrad än 75% kommer arbetet att förläggas till pooltjänstgöring och då är B-körkort ett krav.


Tillträdesdag

2019-01-01 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Camilla Andreasson Enhetschef 070-606 58 56

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-10-25

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf