Laholm:2018:229

Elevassistent/ resurspedagog till Vallbergaskolan

 

Arbetsplatsen
Vallbergaskolan är en F-6 skola i södra Laholm med ca 140 elever.  Det är en Övningsskola, vilket innebär att vi jobbar mot Högskolan i Halmstad och tar emot många VFU-studenter varje termin. Skolans lärare är ambitiösa och elevernas måluppfyllelse är central.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbetar nära en av våra elever i samarbete med undervisande lärare på skola och fritidshem. Ditt huvuduppdrag är som ansvarig för en elevs omvårdnad vad gäller hjälp i hanteringen av elevens diabetes. Du är därmed en viktig person för att eleven ska få en så bra skoldag som möjligt. Dokumentation samt en kontinuerlig kontakt med vårdnadshavarna är en del av dina uppgifter. I tjänsten kommer du även att vara en del av fritidshemmets arbetslag vilket innebär att du även kommer att arbeta med övriga elever på fritidshemmet.


Kvalifikationer
Pedagogiskt examen eller annan pedagogisk utbildning alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som lämplig för tjänsten. Har du tidigare erfarenhet av arbete med diabetes ses det som meriterande. Erfarenhet från arbete med eller inom omsorgsverksamhet är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Visstidsanställning läsåret 2018-2019, med möjlighet till förlängning.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jeanette Hafström 070-662 56 14

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-10-21 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf