Laholm:2018:231

Undersköterskor, visstid, pool, Tangon

 

Beskrivning
Tangon är ett äldreboende i Laholm och vi är i dagsläget 35 personer som arbetar på tangon. Det finns 32 lägenheter fördelat på två hus varav 8 lägenheter är demensboende. Vi söker nu två undersköterskor i pool för visstidsanställning.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Dokumentation, aktiviteter och socialsamvara är en viktiga delar i arbetet.  Du som söker, ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, där din insats ger människor högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen tidigare och har en demensutbildning. Det är också meriterande om du har en du har datavana. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift.

Du är lyhörd och arbetar med respekt för andra människor. Du är ansvarsfull och har förmåga att anpassa arbetet efter brukarens behov.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Visstidsanställning i pool t o m 2019-08-31, deltid 75%.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse                    

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Annkathrin Hansen 072-5717215.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2018-10-16.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 


Visa annons som pdf