Park och anläggningsarbetare/Gruppledare
Hylte:2018:150

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en gruppledare för park- och anläggningsarbetare till samhällsbyggnadskontoret. Arbetet som en park-och anläggninsarbetare utför är viktigt för Hylte kommun, resultatet av det utförda arbetet är bland det första som kommunens invånare och besökare möter.

Som gruppledare ansvarar du för planering och uppföljning av arbetsgruppens dagliga arbete samt rapporterar till enhetschefen.

I tjänsten som park- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta i ett team som ansvarar för kommunens underhåll av parker, grönytor, lekplatser, bollplaner, grönområden, badplatser, vandringsleder, gator med mera.

I tjänsten ingår även
driften av kommunens vägar samt vintervägunderhållning, den innebär även tillsyn och underhåll av lekplatser, badplatser, vandringleder samt tjänstgöring en lördag i månaden på återvinningscentral Borabo.

I tjänsten ingår det  körning av både stora och små maskiner och även viss traktorkörning. Viss maskinreparationer ingår också.

Kvalifikationer
Park- och trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet är önskvärt. Arbetet ställer krav på att du är tydlig i din kommunikation, pedagogisk och duktig på att organisera ditt och andras arbete. Vi tror också att du, för att lyckas i rollen, behöver vara en trygg person som på ett naturligt sätt kan motivera och skapa delaktighet i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt flexibilitet med förmåga att ställa om när situationen kräver.

Då förvaltningens verksamheter till stor del är publika och har beröringspunkter både internt och externt krävs stor förmåga att kommunicera och verka för samarbetslösningar.

Ledaregenskaper såsom att vara ett gott föredöme, ha personlig omtanke samt att kunna inspirera och motivera andra ser vi som viktiga.


I tjästen ingår att du arbetar en lördag i månaden på återviniscentralen Borabo, därför är det meriterande om du har utbildning i ”Farligt avfall”.


Vi ser gärna att du har utbildningar som BAS P&U, Arbete på väg 1-3 eller Motorsåg och Röjsåg.

Körkort B samt god datorvana är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska. 

 

C- eller E-körkort är önskvärt.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att bli aktuell

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenkommelse

Sista ansökningsdag
2018-10-17


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Anita Zukanovic,
Park-Gata och Lokalvårdschef, 0345-181 03

Kommunal expedition,  Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Vill du bli en av oss- tveka inte att höra av sig snarast.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

  


 


Visa annons som pdf