Beteendevetare till Mobila Teamet i Hylte kommun
Hylte:2018:151

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


 

Mobila Teamet Hylte kommun
Socialstyrelsen har genom kartläggning konstaterat att den psykiska ohälsan ökar bland barn och ungdomar. I enighet med Hylte kommuns åtgärdspaket skapades Mobila Teamet vars syfte är att arbeta med ungdomar mellan 12 och 20 år som finns inom kommunens organisationer. Mobila Teamet är ett komplement till andra enheter inom verksamhetsområden som IFO barn och unga, stödboendet, centrala elevhälsan och skolan. Vi finns här för att stödja och förstärka ungdomar, familjer samt personal som är i behov av hjälp. 

 

Stödet kan se olika ut beroende på situation. Det vi erbjuder idag är följande:

·          Daglig konsultativt stöd till kommunala organisationer samt familjer.

·          Behandlingsinsatser

·          Kartläggning

·          Ge personal praktiskt stöd vid behov

 

Kvalifikationer
Vi söker en beteendevetare med högskoleutbildning inom beteendevetenskap, socionomi, pedagogik eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande för tjänsten är om du som söker har tidigare erfarenhet av barn och ungdomar i utsatta situationer, att du har tidigare erfarenhet av en mångkulturell verksamhet och att du har dokumentationsvana.

Förmåga till att samarbeta och arbeta i grupp är viktiga egenskaper i dessa tjänster. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser att du bifogar personligt brev och cv.

B körkort är ett krav.

 

Anställningsform/Varaktighet
Visstidsanställning, till och med 2019-12-31, möjlighet till eventuell förlängning.

 

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning.

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-10-21

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Sofie Matovic, enhetschef, 0345 - 18038

Fackförbundet Vision, Malin Sinanaj, malin.sinanaj@hylte.se

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastning och misstanke register uppvisas vid anställning.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


Visa annons som pdf