Förskollärare i Landeryd och Långaryd förskola
Hylte:2018:152

Hylte kommun satsar på att höja kvaliteten på förskolorna genom forskningscirklar i ett samarbete med Högskolan i Halmstad. Vi kommer även starta ett utvecklingsarbete med tyngdpunkt på att stötta språkutvecklingen i förskolan. Detta gör vi genom att delta i Skolverkets ”Läslyft”. Denna utbildning kommer all förskolepersonal att delta i. Förskolorna i Hylte kommun arbetar aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt. Vi är nu inne på år två i det digitala projektet.

 

I vårt förskoleområde arbetar för närvarande elva förskollärare, många barnskötare med stor erfarenhet och pedaogisk insikt, vilket innebär att vi kan erbjuda en förskoleverksamhet med hög pedagogisk kvalitet samt att det finns goda förutsättningar till kollegialt lärande. Vi jobbar också med att skapa mindre barngrupper, vilket vi upplever har haft positiva effekter på barnens trygghet, förskolornas kvalitet och barnens utveckling. Dessutom har pedagogernas arbetsmiljö blivit bättre.

 

 

Vill du veta mer om vår verksamhet så titta gärna på våra Instagramkonton:

 

Linnéans förskola - https://www.instagram.com/3kottar/

 

Solgläntans förskola - https://www.instagram.com/solglantan1till5/Arbetsbeskrivning
Solgläntans förskola och Linnéans förskola söker nu förskollärare som vill vara med och utveckla våra fina förskolor och dess verksamhet. Du kommer i egenskap av förskollärare arbeta med att planera och delta i, samt utveckla, det pedagogiska arbetet inom förskolan. Det pedagogiska planeringsarbetet görs i tätt samarbete med övrig personal på förskolan under den schemalagda arbetslagsplaneringen. Som förskollärare har du givetvis också schemalagd enskild planeringstid.

Vi vill att du tillsammans med övriga medarbetare på förskolan skapar trygghet, glädje och inre motivation hos barnen och ger dem de verktyg de behöver för att möta framtidens utmaningar. Tillsammans jobbar vi för barnens bästa och för att utveckla verksamheten för att hela tiden kunna möta barnens individuella förutsättningar och behov.


Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är examinerad förskollärare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet men vi vänder oss även till dig som är nyexaminerad.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser även gärna att du är intresserad av att arbeta digitalt med barnen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver flexibilitet, samarbete och förmåga att ta egna initiativ.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2 stycken Tillsvidaretjänster

Omfattning
60-100 %

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse, men tidigast 2018-11-05 och senast 2019-01-01

Sista ansökningsdag
2018-10-18

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar
Annette Huttu, Förskolechef, 0729-818-362
Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant 0345-18142

Kommunal expedition: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf