Laholm:2018:233

Trafikplanerare till Laholms kommun

 

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad trafikplanerare till Laholms kommun. Arbetet innefattar ansvar för trafikplanering såväl avseende effektiv infrastruktur som ett ur hållbarhetsperspektiv, du kommer att bli en nyckelperson i det strategiska arbetet med Laholms utveckling.

 

Arbetsplatsen

Strategienheten rapporterar till Kommunstyrelsen och samlar kommunens strategiska funktioner. Enheten skall understödja Kommunstyrelsen i arbetet med mål och visioner och har som primär uppgift att ge förutsättningar för en långsiktig och hållbar planering och utveckling. Strategienheten innehåller funktioner för långsiktig planering såsom;  översiktsplanerare, mark-och exploatering, miljöstrateger, projektledare m.fl.

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar blir att driva Laholms kommuns arbete med trafikplanering såväl avseende effektiv infrastruktur som ett ur hållbarhetsperspektiv. Detta innebär bland annat att ta fram strategiska dokument och analyser, representera kommunen i regionala samarbeten, ingå i arbetsgrupper avseende översikts- och detaljplaner, bereda trafikärenden för Miljö- och byggnadsnämnden, svara på remisser mm. Du kommer att bli en nyckelperson i det strategiska arbetet med Laholms utveckling.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole/universitetsexamen med inriktning mot trafikplanering och/eller samhällsplanering. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är en merit.
Som person skall du vara strukturerad, tydlig och kommunikativ, i både tal och skrift. Du behöver kunna samarbeta med många människor men samtidigt ha en stark integritet. Du har förmåga att planera ditt eget arbete och att arbeta mot långsiktiga mål.


Laholms kommun är inne i en starkt expansiv fas och vi söker någon som trivs med att arbeta engagerat och utvecklingsinriktat.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Fredrik Nilsson, Enhetschef, 0725-12 41 75

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-11-04 Intervjuer kommer att hållas under vecka 46.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf