Laholm:2018:240

Sjuksköterskor dagtid och kväll/natt till hälso- och sjukvårdsenheten Laholms kommun

 

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Under hösten flyttar vi vår verksamhet och kommer att finnas tillsammans med fysioterapeuter och arbetsterapeuter under ett och samma tak. Laholms kommun har Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

 

Vi söker nu nya medarbetare till verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska dagtid ansvarar du för hälso- och sjukvården inom det område där du är PAS (patient ansvarig sjuksköterska) vilket kan vara i det  enskilda hemmet eller på något av kommunens SÄBO.

I ansvaret ingår specifik omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor i kommunen, samt nära övrig legitimerad personal såsom fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

 

På kvällen är det två sjuksköterskor i tjänst som ansvarar för de patienter som är inskrivna i hemsjukvården gällande de insatser som görs kväll/natt.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden (exempelvis distriktsköterska, geriatrik, onkologi, psykiatri) är meriterande.

Du är flexibel, empatisk, har stort engagemang och vill ta eget ansvar. Har du dessutom ett glatt humör ser vi det som en stor fördel. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

                                                                       

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV till ansökan.

 

Anställningsform

2-3 tjänster är dagtjänst

1 tjänst är kväll/natt


Tillsvidareanställning.
Sysselsättningsgrad enligt önskemål och överenskommelse.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-71 71 95

Jutta Qvant, enhetschef, 0767-84-62-46

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-11-02. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras in men ska inte bifogas i din ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf