Laholm:2018:241

Kock till Våxtorpsskolan, Våxtorp

 

Till vår Måltidsverksamhet söker vi nu en ny medarbetare!

Köket på Våxtorpsskolan lagar mat till ca 700 barn och elever inom skola/fritids/förskola.

Vi ska i vårt uppdrag servera/leverera mat som är god, vällagad och näringsriktig till våra gäster och vi ska bemöta alla på ett bra sätt och ge god service. Som kock hos oss ingår du i ett team där vi hjälps åt med alla förekommande arbetsuppgifter i köket.

Arbetsuppgifter
Matlagning till ca 700 lunchportioner terminsvis, specialkoster, vissa förekommande beställningar. Tillredning och servering av frukost och mellanmål till fritids i skolrestaurangen alla vardagar året om.

Ensam ansvarig i köket under jul- och sommarlov, ofta ihop med vikarie vid behov. Utöver tillagning av maten ingår i arbetsuppgifterna att följa HACCP program som säkerställer hygien och kvalitén på vår produktion.

Kvalifikationer
Kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha stor kunskap avseende specialkoster. Meriterande är om du har erfarenhet av sjävständigt arbete i storkök.


Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad och ser möjligheter. Du har god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat med god logistik. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar. Som person är du glad, utåtriktad och tycker om att arbeta med kommunens barn/elever. Vi ser gärna att du har kunskaper inom kosttdataprogrammet Mashie. Goda kunskaper i svenska krävs, både tal och skrift samt god datavana.


Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning deltid ca 90% semestertjänst


Tillträdesdag

Senast den 10/12-2018

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Margaretha Kjellson Kostområdeschef, 0430-156 88

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-11-12 Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf