Mångsidig kommunikatör
Hylte:2018:154

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser. 


För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete dä
r du kan göra skillnad.

 

Integration Halland

Hylte kommun är projektägare för Integration Halland som är ett ESF-projekt där samtliga halländska kommuner deltar tillsammans med Arbetsförmedlingen i nära samarbete med Region Halland och Länsstyrelsen i Halland. Projektet innebär ett nytt och spännande arbetssätt där varje kommun har egna aktiviteter och projektmedarbetare. Till stöd för dessa finns en central projektledning som består av projektledare, biträdande projektledare, ekonom och administratör.

Projektets målgrupp är nyanlända, det vill säga kvinnor och män i Halland som omfattas av Arbetsförmedlingens etableringsuppdrag. Syftet med projektet är att förstärka, förbättra och komplettera de insatser till nyanlända som utförs inom ramen för etableringsuppdraget. En grundtanke i Integration Halland är en utökad samverkan lokalt och regionalt mellan de halländska kommunerna, Arbetsförmedlingen, arbetsgivare samt organisationer inom den idéburna sektorn. Projektet startade under 2015 och pågår till och med den sista maj 2019.

 

Arbetsuppgifter

Projektet går nu in en fas med stort fokus på spridning. Vi söker därför en skicklig kommunikatör som kan

·          ta fram digitalt och tryckt material

·          vara redaktör för vår webbplats och sociala medier

·          arbeta med att fasa över hemsidan till reguljär verksamhet

·          paketera material så det blir användarvänligt och iögonfallande 

·          följa och förmedla de metoder som projektet utvecklar

·          skriva nyheter, göra intervjuer, ta fram reportage och filmer

·          Stötta i övriga projektuppgifter

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt samt vara en del av projektledningen och arbeta utåt med många aktörer från den offentliga, statliga och civila sektorn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har högskoleutbildning, gärna inom journalistik eller kommunikation, eller relevant erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska, med en känsla för språk anpassad efter målgrupp, situation och kanal. Du har god kunskap inom digital kommunikation samt foto och bildhantering. Det är meriterande om du har vana av webb-tv-, eller filmproduktion. Vi ser gärna att du har arbetat med Adobe InDesign, Adobe Photoshop och SiteVision. Vidare tror vi att du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och har förmågan att samarbeta med andra. 

Vi ser att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Visstidsanställning, till och med 2019-05-31

 

Omfattning

50-100%, enligt överenskommelse


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
November 2018, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-10-31

 

Upplysningar

Anna Maria Mårtensson, projektledare
Telefon: 0345-180 03

 

Fackförbundet Vision, Malin Sinanaj, 0729 81 83 20

Övriga upplysningar
Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas före annonstiden går ut, vänta därför inte med att söka!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf