Socialsekreterare missbruk/beroende och våld i nära relation
Hylte:2018:172

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra vår socialtjänst med inriktning mot vuxna som arbetar med missbruk och beroende, våld i nära relation och ekonomiskt bistånd. Arbetsgruppen består av nio socialsekreterare, två förste socialsekreterare och en behandlingsterapeut. 

 

Hos oss får du engagerade, positiva och omtänktsamma kollegor och ett spännande arbete med möjlighet att träffa människor med olika bakgrund och med skilda erfarenheter av livet.

- Vi har ett nära ledarskap

- Vi erbjuder goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling

- Du har möjlighet till friskvårdsbidrag och semesterväxling

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som socialsekreterare med inriktning missbruk och beroende och våld i nära relation är att utreda, bedöma och fatta beslut om biståndsinsatser. För bedömning av missbruk och missbruksrelaterad problematik används ASI som standardiserad bedömningsmetod. När det gäller våld i nära relation används bedömningsinstrumentet FREDA. Vid behov initierar, planerar och samordnar du insatser där behov av insatser kan finnas från andra huvudmän.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete som socialsekreterare för målgruppen är en merit. Du ska behärska socialtjänstlagen, LVM och ha god kunskap om nationella riktlinjer för missbruks- och beroendevård.

 

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med god personlig mognad samt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, stresstålighet och förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt att uttrycka dig väl i både tal och skrift då arbetet innehåller en stor del dokumentation och administration. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-12-10

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Karin Bengtsson, Enhetschef, Telefon 0345-18176

Vanja Poedtke, förste socialsekreterare, Telefon 0345-18224

 

Fackförbundet SSR, Aferdita Gashi, nås via kontaktcenter 0345-180 00

Fackförbundet Vision, Malin Sinanaj, nås via kontaktcenter 0345-180 00

 

 

 
Övriga upplysningar

Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf